LH Fethiye Belediyespor'un umutları azaldı

LH Fethiye Belediyespor'un umutları azaldı
ING Basketbol Süper Ligi’nin 28. haftasında Bahçeşehir Koleji ile Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Beşiktaş Akatlar Spor Salonu’nda karşı karşıya geldiler. Mücadelenin galibi 99-71‘lik skorla İstanbul ekibi oldu.ING Basketbol...

ING Basketbol Süper Ligi’nin 28. haftasında Bahçeşehir Koleji ile Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Beşiktaş Akatlar Spor Salonu’nda karşı karşıya geldiler. Mücadelenin galibi 99-71‘lik skorla İstanbul ekibi oldu.

ING Basketbol Süper Ligi’nin 28. haftasında Bahçeşehir Koleji ile Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Beşiktaş Akatlar Spor Salonu’nda karşı karşıya geldiler. Mücadelenin galibi 99-71‘lik skorla İstanbul ekibi oldu.Bu sonuçla Bahçeşehir 27. maçında 10. kez galip gelirken Fethiye 28. karşılaşmasında 21. kez mağlup oldu.

Maçı başından sonuna kadar özellikle Vladimir Stimac‘ın ilk yarıdaki 13 sayılık katkısıyla önde götüren Erhan Ernak’ın öğrencileri Cumartesi gününün ilk maçında galibiyeti almayı başardılar.

Stimac karşılaşmada 24 sayı ve 6 ribaundla mücadele ederken, Erick Green ve İsmet Akpınar 15’er sayıyla takımlarını skor katkısından mahrum bırakmadılar. Green ayrıca 11 asist yaptı. Hadi Özdemir de 9 sayı ve 11 ribaundla mücadele etti.

Darion Atkins’in 16 sayı kaydettiği Fethiye ekibinde, Elgin Cook ve Robert Johnson 13 sayı, kaptan Barış Hersek 10 sayıyla çift hanelere çıkan diğer isimler oldular.

LH Fethiye Belediyespor gelecek hafta kendi evinde Büyükçekmece ile oynadıktan sonra, ligi deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediye maçıyla noktalayacak.

Öte yandan, Fethiye'nin küme düşmeme yolundaki en önemli rakibi Galatasaray, deplasmanda Pınar Karşıyaka karşısında 92-94'lük skorla sürpriz bir galibiyet alarak ligde kalma yolunda avantaj elde etti. Galatasaray gelecek hafta İstanbul'da Bursaspor ile oynadıktan sonra, ligi Fenerbahçe Beko maçıyla tamamlayacak.

Bu haber toplam 296 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.