Lider deplasmanda galibiyet için sahaya çıkacak

Lider deplasmanda galibiyet için sahaya çıkacak
Milas Belediyespor TVF 1. Lig  16. hafta maçında Balıkesir deplasmanında Bigadiç Belediyespor karşısına çıkıyor. Efeler Ligi yolunda büyük önem taşıyan bu mücadelede takımımızın tek hedefi galibiyet.Ligde çıktığı 15...

Milas Belediyespor TVF 1. Lig  16. hafta maçında Balıkesir deplasmanında Bigadiç Belediyespor karşısına çıkıyor. Efeler Ligi yolunda büyük önem taşıyan bu mücadelede takımımızın tek hedefi galibiyet.

Ligde çıktığı 15 maçta 14 galibiyet alan ve sadece 1 mağlubiyeti bulunan Milas Belediyespor, topladığı 42 puanla grubunda lider konumda bulunuyor. Ligin ikinci yarısına çok iyi başlayan takım bu maçta da galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Milas Belediyespor ile Bigadiç Belediyespor arasındaki oynanacak olan mücadele 21 Şubat 2021 Pazar günü saat 13’te başlayacak.

Takıma bu önemli karşılaşmada başarılar dileyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “ Efeler Ligi yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ligin ikinci yarısına çok iyi başladık. Galibiyet serimizi Bigadiç deplasmanında da sürdürmek istiyoruz. Takımımızın bu önemli müsabakadan galibiyetle ayrılacağına inancım tam” dedi.

Bu haber toplam 240 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.