Lojmanlarda tadilat

Lojmanlarda tadilat
Milas Belediyesi, ilçe genelindeki cami ve okulların yanı sıra imam ve öğretmen lojmanlarının da bakım ve onarım çalışmasını gerçekleştirmeye başladı.Milas Belediyesi, ilçe genelindeki cami ve okulların yanı sıra imam...

Milas Belediyesi, ilçe genelindeki cami ve okulların yanı sıra imam ve öğretmen lojmanlarının da bakım ve onarım çalışmasını gerçekleştirmeye başladı.

Milas Belediyesi, ilçe genelindeki cami ve okulların yanı sıra imam ve öğretmen lojmanlarının da bakım ve onarım çalışmasını gerçekleştirmeye başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ve mahalle statüsüne sahip olan 132 köyde cami, okul, doktor odası, imam ve öğretmen evi binalarını bakım ve onarımdan geçirmeye devam ediyor. Ekipler lojmanların çatı tamiratından, fayans döşemesine, tuvalet banyoların tadilatından boya badanasına kadar kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Aslanyakası ve Pınarcık mahallelerinde bulunan imam ve öğretmen evlerinin tamiratı tamamlanarak modern bir görünüme kavuşturuldu.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Milas Belediyesi olarak cami ve eğitim alanlarına yönelik sürdürdüğümüz bakım ve onarım çalışmalarını imam ve öğretmen lojmanları içinde de uyguluyoruz. Şimdiye kadar gelen talepler doğrultusunda bir çok kırsal mahallemizde lojman ve diğer binaların onarımını tamamladık. Yapılan çalışmalarda camilerimizin tadilat, bakım ve boya işlemlerini gerçekleştirdik. Lojmanlarda ise çatı tamiratından fayans döşemesine kadar diğer onarım işlemlerini yaptık” diye konuştu.

Bu haber toplam 556 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.