Lokma döküm izni ve taziye çadırı hizmetleri durduruldu

Lokma döküm izni ve taziye çadırı hizmetleri durduruldu
Menteşe Belediyesi, ülke genelinde alınan Corona virüs tedbirleri kapsamında lokma döküm izni ve taziye çadırı hizmetlerinin geçici olarak durdurulduğunu...

Menteşe Belediyesi, ülke genelinde alınan Corona virüs tedbirleri kapsamında lokma döküm izni ve taziye çadırı hizmetlerinin geçici olarak durdurulduğunu açıkladı.

Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan yeni tip Korona virüs salgınına karşı Muğla’da tedbirler alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda Menteşe Belediyesi tarafından ülke genelinde alınan Corona virüs tedbirleri kapsamında lokma döküm izni ve taziye çadırı hizmetlerinin geçici olarak durdurulduğu bildirildi.

Öte yandan, cenaze defin, sms, pide ikramı hizmetlerinin ise aksatılmadan edeceği bildirildi. Ayrıca vatandaşların Belediye binasına gelmeden 0252 214 48 80 çağrı merkezini arayarak da cenaze hizmetlerinden faydalanabileceği ifade edildi.

Menteşe Belediyesi tarafından yapılan açıklama şöyle: “Ülke genelinde alınan sağlık tedbirleri kapsamında vatandaşlarımızın sağlığını önemsediğimiz için lokma döküm izni ve taziye çadırıgeçici olarak durdurulmuştur. Cenaze defin, sms, pide ikramı hizmetlerinin ise aksatılmadan devam etmektedir. Vatandaşlarımız belediyemize gelmeden 0252 214 48 80 çağrı merkezini arayarak da cenaze hizmetlerinden faydalanabilir.”

Bu haber toplam 1188 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.