Maaş paylaşımına Bütüner’den açıklama: “Herhangi bir sıkıntı yok”

Maaş paylaşımına Bütüner’den açıklama: “Herhangi bir sıkıntı yok”
Muğlaspor Kulübü’ne ait sosyal medya hesabından, Muğlaspor camiasında maaş krizi yaşandığı iddiasıyla paylaşım yapıldı. Kulübün sosyal medya...

Muğlaspor Kulübü’ne ait sosyal medya hesabından, Muğlaspor camiasında maaş krizi yaşandığı iddiasıyla paylaşım yapıldı. Kulübün sosyal medya hesabını yürüten sosyal medya yöneticisince yapılan paylaşımda, “Maaşlar ödenene kadar paylaşım yok” denilirken, paylaşımın kısa süre sonra kaldırılması kafalarda soru işareti bıraktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Gülen Bütüner Kaya, “Herhangi bir sıkıntı yok” dedi.

Sinem Korkmaz

Muğlaspor Kulübü sosyal medyadan sorumlu görevli tarafından kulübe ait hesaptan yapılan paylaşım ile kulüp içerisinde maaş ödenmediği iddiası ortaya atıldı. Yapılan paylaşımın kısa süre sonra kaldırılması da akıllarda soru işareti bırakırken, Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Gülen Bütüner Kaya, “Paylaşım yapan arkadaşımız bir anlık sinir ve öfke ile hareket etmiş, durumu yanlış olduğunu fark edince paylaşımı kaldırmış. Herhangi bir sıkıntı yok” dedi.

Muğlaspor Kulübü sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım hakkında açıklama yapan Gülen Bütüner Kaya, “Paylaşımı yapan arkadaşımız bir anlık sinir ve öfke ile hareket etmiş. Yaptığı paylaşımın yanlış olduğunu fark edince hemen kaldırmış. Kendisiyle paylaşımdan sonra görüştüm. Muğlaspor’un kendisi için çok önemli ve değerli olduğunu ve bir anlık öfke haliyle böyle bir paylaşım yaptığını söyledi. Kendisi bu kulübe emek vermiş çok değerli birisi. Herhangi bir sıkıntı yok. Kongreye çok az bir zaman kaldı ona hazırlanıyoruz” dedi.

Muğlaspor sosyal medya hesabından yapılan paylaşım şöyle:

“Kulübümüzde personel maaşları aylardır ödenmediği için kulübümüzün facebook ve instagram resmi sosyal paylaşım sayfalarını maaşlar ödeninceye kadar durdurma kararı aldık. Değerli Muğlaspor sevdalılarının bilgisine saygıyla sunarız.”

Bu haber toplam 1135 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.