Mabolla ART'ta “Dört Yanım Şiir” Etkinliği

Mabolla ART'ta “Dört Yanım Şiir” Etkinliği
Kentin yeni kültür sanat mekanı Mabolla ART, yaz etkinlikleri çerçevesinde Sadettin Özbek'in “Dört Yanım Şiir” etkinliğine ev sahipliği yapıyor....

Kentin yeni kültür sanat mekanı Mabolla ART, yaz etkinlikleri çerçevesinde Sadettin Özbek'in “Dört Yanım Şiir” etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Kentin yeni cazibe merkezi Mola City AVM'de 25 Temmuz 2017 Salı günü gerçekleştirilecek etkinlikte Muğla Sanatseverler Derneği Başkanı Sadettin Özbek, şiirseverlerle buluşacak.

Mabolla Art'ta yıl boyunca farklı etkinliklere ev sahipliği yapacaklarını belirten Genel Sanat Yönetmeni Emine Güner, “Yaz etkinliklerine Grup Gündoğarken ile başladık. Bu süreçte kentin kültür ve sanat yaşamına katkı koyan çok değerli sanatçılarımızı da sanatseverlerle buluşturmak istiyoruz. Bu kapsamda bir sanat insanı olarak kentin sanat ve kültür yaşamına büyük katkı koyan MUSANDER Başkanı Sadettin Özbek'in 'Dört Yanım Şiir' etkinliğini gerçekleştiriyoruz. 25 Temmuz'da saat 21.00'de başlayacak etkinliğe tüm sanatseverleri Mabolla ART'a davet ediyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 813 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.