Maden izin sahaları iyileştirme çalışması

Maden izin sahaları iyileştirme çalışması
​Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde İzin ve İrtifak Daire Başkanı Ahmet Köle koordinesinde, ormanlık alanlarda verilen maden izin sahaları ve bu sahaların rehabilitasyon çalışmaları konusunda toplantı düzenlendi.Orman Genel...

​Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde İzin ve İrtifak Daire Başkanı Ahmet Köle koordinesinde, ormanlık alanlarda verilen maden izin sahaları ve bu sahaların rehabilitasyon çalışmaları konusunda toplantı düzenlendi.

Orman Genel Müdürlüğü, İzin ve İrtifak Dairesi başkanlığı, Maden İşleri Şube Müdürlüğünce taşra teşkilatları devlet ormanı alanlarında makamca izin oluru verilmiş olan maden sahalarındaki uygulamaların kapsamlı bir şekilde incelenmesi ve öğrenilmesi maksadıyla bölge müdürlüklerinde toplantı düzenleniyor.

Bu kapsamda İzin ve İrtifak Daire Başkanı Ahmet Köle, Daire Başkanlığında görevli Şube Müdürü ve Mühendisleri ile birlikte Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

İzin ve İrtifak Dairesi Başkanı Ahmet Köle toplantı öncesi Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bölge Müdür Yardımcıları Ahmet Dursun, Osman Öner ve Erdal Dingil ile Muğla Orman İşletme Müdürü Faruk Tuna Yüksek’te hazır bulundu.

Orman alanlarında verilen maden izin sahaları ve buralardaki rehabilitasyon çalışmalarını konu alan toplantı gerçekleştirildi.

Daire Başkanı Ahmet Köle koordinesindeki toplantıya Bölge Müdürü Yasin Yaprak, Bölge Müdür Yardımcısı Osman Öner, İzin ve İrtifak Şube Müdürü Muammer Koçal, Muğla Orman İşletme Müdürü Faruk Tuna Yüksek ile İzin ve İrtifak Dairesi Başkanlığı ve Şube Müdürlüğü personeli katıldı.

Toplantıda izin sahalarında 16, 17 ve 18. Madde uygulamaları, İzin rapor tanziminde dikkat edilecek hususlar, İzin sahalarının kontrolü, Rehabilitasyon sahaları, Kurum görüşleri ve Orbis İzin İrtifak modülü konularında karşılaşılan sorun ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Bu haber toplam 311 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.