Maden taşıyan TIR'lar kaza yaptı

Maden taşıyan TIR'lar kaza yaptı
Milas’ta maden taşıyan iki TIR, şoförlerin “sırat köprüsü” olarak nitelendirilen Labranda yolunda kaza yaptı. Yolun dar olması sebebiyle sık sık kazaların yaşandığına dikkat çekilirken, yolun güvenli hale getirilmesi...

Milas’ta maden taşıyan iki TIR, şoförlerin “sırat köprüsü” olarak nitelendirilen Labranda yolunda kaza yaptı. Yolun dar olması sebebiyle sık sık kazaların yaşandığına dikkat çekilirken, yolun güvenli hale getirilmesi ya da güvenli bir güzergah belirlenmesi istendi.

Milas’ta feldspat madeni taşıyan kamyon ve TIR’ların kullandığı Labranda yolunda kaza meydana geldi. Dar yolda geçiş sırasında meydana gelen kazada, TIR’lardan biri yan yatarken diğeri ise uçuruma yuvarlandı. Zeytin ağaçlarına takılarak duran TIR’lardan birinin sürücüsü kazayı yaralanmadan atlattı. Diğer şoför de kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza yapan TIR’lar da ise büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Jandarma ekipleri, kazanın ardından olay yerine gelerek inceleme başlattı.

Öte yandan aynı güzergahta maden taşıyan TIR’ların gece de maddi hasarlı kaza yaşadığı öğrenildi.

ŞOFÖRLERİN SIRAT KÖPRÜSÜ

Maden taşıyan TIR’ların sırat köprüsü olarak anılan Labranda yolunun dar olması sebebiyle oldukça tehlikeli olduğuna vurgu yapılırken, Labranda yolunun güvenli hale getirilmesi mümkün değilse maden sevkiyatı yapan kamyon ve TIR’lara güvenli bir güzergah sunulması istendi.

Bu haber toplam 689 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.