MAKE eğitimlere devam ediyor

MAKE eğitimlere devam ediyor
Marmaris Arama Kurtarma Ekibi (MAKE), eğitimlere devam ediyor. Marmaris Belediyesi’nin gönüllü personelinden oluşan ekip, bir hafta boyunca AFAD Muğla uzmanlarından eğitim alacak.Marmaris Belediyesi’nin gönüllü çalışanlarından...

Marmaris Arama Kurtarma Ekibi (MAKE), eğitimlere devam ediyor. Marmaris Belediyesi’nin gönüllü personelinden oluşan ekip, bir hafta boyunca AFAD Muğla uzmanlarından eğitim alacak.

Marmaris Belediyesi’nin gönüllü çalışanlarından kurulan Marmaris Arama Kurtarma Ekibi (MAKE), eğitimlere devam ediyor. Ekip, AFAD Muğla’nın eğitimlerine katılarak çalışmalarını genişletiyor.

Muğla’ya giden ekiple bir araya gelen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, gönüllü personelin çok önemli bir görevi üstlendiğini belirterek hepsine teşekkür etti.

Deprem başta olmak üzere olası afet durumlarına hazırlıklı olunması gerektiğini söyleyen Oktay, “Bölgemiz ve ülkemiz deprem riski taşıyor. Aynı zamanda fırtına, sel gibi afetlerin de oluşması mümkün. Bu tür olayların hiçbir zaman gerçekleşmesini istemeyiz. Ancak hazırlıklı olmamız da gerekiyor. İşte bu tarz eğitimlerin önemi ve sizlerin fedakarlığı bu anlarda ortaya çıkıyor” diye konuştu.

Marmaris Belediyesi Afet Danışmanı Selma Kılıç da Marmaris’te eğitimlerin devam ettiğini belirterek, AFAD Muğla bünyesindeki eğitimlerin de önemli olduğunu ifade ederek, ekibin en kısa sürede hazır olması için gayret gösterdiklerini söyledi.

Bu haber toplam 348 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.