Makine Sektöründe Farklı Bir El

Makine Sektöründe Farklı Bir El
Gimas makine alanında büyük bir başarı yakalayarak 1976 yılından itibaren sektörde en büyük şirketlerden bir haline gelmiş. Bu paydaGimas makina sanayitüm hizmetleri için belirlenen kalite standartları ve geniş ufuklu vizyoner...

Gimas makine alanında büyük bir başarı yakalayarak 1976 yılından itibaren sektörde en büyük şirketlerden bir haline gelmiş. Bu payda

Gimas makina sanayi

tüm hizmetleri için belirlenen kalite standartları ve geniş ufuklu vizyoner bakış etkili oluyor. Küçük çaplı çelik işleme ile başlayan süreç bugün uluslararası ve ulusal alanda büyük ve kritik bir güç olarak bulunmasına zemin hazırlamış.

Gimas ve Profesyonel Hizmet

Yılların verdiği deneyim ve teknolojik gelişmelere dinamik bir uyum sergileme ile Gimas makina ihracat alanında sektör içinde ilk üç firma arasında yer alıyor. Profesyonel hizmet sunmak için sürekli olarak gelişen geri dönüşüm raporları ve müşteri memnuniyeti prensibi ile her geçen gün kendini yenileyen bir yapıya kavuşmasına neden oluyor. Geniş kitlelere daha hızlı bir cevap vermek adına Gimas kritik yerlerde önemli atölyeler kurarak kurumsallaşmayı sürekli hale getiriyor. Bu atölyeler içinde en önemlileri Gimas Çiğli ve Gimas İzmir Gimas gibi atölyelerdir.

Gimas Hizmet Alanları

Gimas yerel bir üretici ile işe başlamış. İlk olarak küçük çaplı çelik işleme ve dayanıklı kap yapımı ile işe başlayan Şamil Girgin -Gimas Makina bugün için çimento, enerji, maden ve petrokimya alanlarında bütün şirket ve kişilere yapılan hizmetin niteliğini de dikkate alarak her türlü ekipman ve araç gereç üretimi yapıyor. Bu hizmet kapsamında da uluslararası şirketler de önemli bir paya sahip. Özellikle Çin ve Rusya gibi ülkelere nükleer enerji destekçileri ihracatı gimas için önemli bir nokta oluşturur.

Gimas Kalite Kontrol Sistemi

Gimas her türlü hizmet için en önemli nokta olarak kalite standartlarını görür. İstenilen kalitede ve müşteri memnuniyetini de dikkate alarak hizmete devam etmek ve ileriye taşımak için kendi içinde kontrol mekanizması kurmuş. Bu mekanizma tüm işlem adımlarını tek tek ve hassas bir biçimde incelemek yoluyla yapılıyor. Bunun Makine Yüksek Mühendisi, Makine Mühendisi, Kaynak ve Fizik Mühendisleri kullanılarak işlemler yürütülüyor. Tüm bu işlemler için şirket Gimas iş ilanları ile uzman kişilere ulaşmaya çalışıyor. Seçilen tüm personel Gimas eğitimleri ile profesyonel bir düzeye ulaştırılmaya çalışılıyor. Uzmanlık dalları eğitimi ve iletişim eğitimi bunların en önemlileridir.

Bu haber toplam 640 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.