market gaspçısı yakalandı

market gaspçısı yakalandı
Muğla Milas’ta sabah saatlerinde bir markette silahlı gasba karıştığı ileri sürülen şüpheli yakalandı. Milas’ta bir markette silahlı soyguna karıştığı...

Muğla Milas’ta sabah saatlerinde bir markette silahlı gasba karıştığı ileri sürülen şüpheli yakalandı. Milas’ta bir markette silahlı soyguna karıştığı ileri sürülen şüpheli, polisin çalışmasıyla yakalandı.

Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’ndeki zincir marketin şubesine saat 11.00 sıralarında gelen saldırgan, bir süre müşteri gibi davrandıktan sonra hiçbir şey almadan kasaya yöneldi. Şüpheli yanındaki silahı çıkartıp kasiyere doğrultarak kasadaki paraları istedi. Şoka giren kasiyer, kasada bulunan 250 lirayı şüpheliye verdi. Ardından hızla uzaklaşan şüpheli, izini kaybettirdi.

Olayın 45 dakika sonrasında market yöneticileri polise bilgi verdi. Olay yerine gelen Milas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri marketteki güvenlik kameralarında inceleme yaptı. Araştırmalar sonucu ekipler, şahsın kimliğini tespit etti. Şahsın, Erzurum nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki D.B. olduğu belirlendi. Şüphelinin kaldığı evi belirleyen polis ekipleri, civarda yaptıkları araştırmada Üçyol mevkisinde D.B.’yi buldu. Yakalanan D.B. ifade işlemleri için emniyete götürüldü. Şahsın, gasp sırasında kullandığı silahın kuru sıkı olduğu anlaşıldı ve evinde yapılan aramada silaha da el kondu.

Şahsın, uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla daha önce iki adet suç kaydı bulunduğu belirlendi.

Bu haber toplam 790 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.