Marmaris saldırısında yeni görüntüler ortaya çıktı

Marmaris saldırısında yeni görüntüler ortaya çıktı
Marmaris’te 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı otel baskınıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde otelde çıkan çatışma sırasında...

Marmaris’te 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı otel baskınıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde otelde çıkan çatışma sırasında bir ambulans yaralıları almak için geliyor. Ancak yoğun ateş altında kalan ambulans otel bölgesine giremiyor. Otel saldırısında şehit düşen polis memuru Nedip Cengiz Eker’in babası Nihat Eker yeni görüntüleri mahkeme heyetine sundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi ve iki polis memurunun şehit edildiği Marmaris’teki otel saldırısıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.  Bir otelin güvenlik kamerası kayıtlarında otele düzenlenen saldırı sonrasında yaralı polisleri almak için oteller bölgesine bir ambulans geliyor. Ancak yoğun ateş altında olan ambulans yaralı polislerin bulunduğu alana giremiyor.  Daha sonra özel harekat polislerine ait akrep isimli polis aracı ambulansın önüne geçiyor. Özel harekat polisleri yaralı polisi ilk önce kendi araçlarına alıyor. Daha sonra ambulansa bindiriyor.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 905 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.