Marmaris Satranç'ın En İyilerine Ev Sahipliği Yaptı

Marmaris Satranç'ın En İyilerine Ev Sahipliği Yaptı
Türkiye Satranç Milli Takımı, Gürcistan-Batum’da yapılacak 43. Dünya Satranç Olimpiyatı (43rd World Chess Olympiad) Şampiyonası’na Marmaris’de hazırlanıyor.Büyükustalar Dragan Solak, Mustafa Yılmaz, Emre Can, Vahap Şanal...

Türkiye Satranç Milli Takımı, Gürcistan-Batum’da yapılacak 43. Dünya Satranç Olimpiyatı (43rd World Chess Olympiad) Şampiyonası’na Marmaris’de hazırlanıyor.

Büyükustalar Dragan Solak, Mustafa Yılmaz, Emre Can, Vahap Şanal ve Batuhan Daştan’dan oluşan Satranç Milli Takımı Marmaris Blue Bay Otel’de çalışmalarını sürdüyor. Geçtiğimiz Satranç Olimpiyatlarında dünya 5.liğini elde eden sporcularımız Gürcistan’dan Kürsü yaparak dönmek istiyorlar.

Türk Satranç Milli Takımını kamp yaptığı otelde ziyaret eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, sporcularla sohbet edip, satranç oynadı.

Daha sonra Marmaris İçmeler Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ugulama Otelinde devam eden Marmaris Karya 2.Kapalı IM Norm Satranç Şampiyonasına geçen Öçalmaz burada Baş Hakem Atilla Gürmen ve Turnuva Direktörü Barış Öztürk ile birlikte Kırgızistan, Azerbeycan, Gürcüstan ve Türkiye’den gelen ve bir üst segmente yükselmeye çalışan Satranç Sporcularının müsabakalarını seyrederek başarılar diledi. Azerbaycan’lı satranç ustası Mammadov Zaur ile Satranç oynayan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, İlimizde yine bir ilki gerçekleştirdik. İlk defa Satranç Milli Takımımız ilimizde kamp yapıyor. Aynı zamanda çok önemli bir turnuvaya evsahipliği yapıyoruz. Hem Satranç Federasyonu Başkanımız ve As Başkanımıza, hem Turnuva Direktörümüz Barış Beye çok teşekkür ediyorum. Satranç hayatın ta kendisidir. Başarılı olmak için her şeyi planlamalı geleceği görebilmelisiniz. Satranç ile ilgili etkinlikleri arttırarak devam ettireceğiz. Bir sonraki kampta büyük ustalar ile Muğlalı genç ve çocukları buluşturarak geleceğimizin teminatı gençlerimizin bu değerli sporcularımızı rol model almalarını sağlayacağız. Dedi.

Bu haber toplam 1175 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.