Marmaris Sosyal Hizmet Merkezi'nde çalışmalar devam ediyor

Marmaris Sosyal Hizmet Merkezi'nde çalışmalar devam ediyor
Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçelerinde vatandaşlara hizmet verecek olan Marmaris Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün önümüzdeki aylarda hizmet...

Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçelerinde vatandaşlara hizmet verecek olan Marmaris Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün önümüzdeki aylarda hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi.

Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçelerinde vatandaşlara hizmet verecek olan Marmaris Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün önümüzdeki aylarda hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi

İhtiyaç sahiplerinin tespit edilerek, sosyal hizmet müdahalesinin ve takibinin gerçekleştirilmesinden, çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı bireylere ve ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinin bir arada sunulacağı Marmaris Sosyal Hizmet Merkezi'nde açılış çalışmaları hızla devam ediyor.

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Ersoy, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik ve İl Müdür Yardımcı Osman Toprakçı Sosyal Hizmet Merkezi'ndeki tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.

İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Marmaris Sosyal Hizmet Merkezimizin faaliyetlerine başlamasıyla bölgede yaşayan vatandaşlara hizmetlerinin daha hızlı ve aktif olarak ulaştırılacağını, erişilebilirliğe ve ulaşılabilirliğe uygun olarak hizmetin yerinde yapılacağını ifade etti.

Bu haber toplam 479 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.