Marmaris'te 10 gündür aranıyor: Kaymakam Kaya çalışmaları yerinde inceledi

Marmaris'te 10 gündür aranıyor: Kaymakam Kaya çalışmaları yerinde inceledi
Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, 30 Aralık Cumartesi günü yakınları ile birlikte çıntar toplamak için Balan dağına çıkan ve yakınlarının ifadelerine göre bir daha haber alınamayan 65 yaşındaki İsa Çifçi’nin günlerdir devam eden arama çalışmalarını yerinde inceledi.

Marmaris Bozburun Mahallesinde ikamet ederken ara ara Marmaris’teki yakınlarının yanında kaldığı, ve yanında kaldığı yakınları ile birlikte Balan dağına çıntar toplamaya gidip kaybolan İsa Çifçi’yi arama çalışmaları 10 gündür devam ediyor. Kaymakam Kaya, kayıp şahsın arama çalışmaları hakkında bilgi almak ve yerinde takip etmek amacı ile Balan dağına çıkarak, ilk andan itibaren titizlikle çalışmaları yürüten İlçe Jandarma Komutanı Murat Çam ve ekibinden bilgi aldı.

AFAD ve İlçe Jandarma komutanlığı koordinesinde, Jandarma özel timleri, JAK, SAR, AKUT, MAGAME SAR, NAK, Avcılar derneği, Milli Parklar Müdürlüğü, Orman işletme müdürlüğü ekipleri dahil 200 e yakın kişi ile aranan İsa Çifçi’den hala bir iz bulunamadı.

Elinde beyaz bir kova ve üzerinde mavi bir polar tişört olduğu söylenen talihsiz adam kaybolduğu noktadan başlanarak, dere yatakları, oyuklar, su toplama havuzları dahil her yer de didik didik aranmaya devam ediyor.

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya her türlü ihtimalin değerlendirilerek yapılan arama çalışmalarının devam edeceğini ve ilgili birimlerin soruşturmalarını sürdürdüğünü belirterek ekiplere verdikleri özverili çabadan dolayı teşekkürlerini ileterek kayıp şahsın yakınlarına geçmiş olsun teselli dileklerini iletti.

Kaynak:GÜLDEMET KIZIL

Bu haber toplam 144 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.