MARMARİS’TE 2021 YILINDA 1676 İDARİ İŞLEM UYGULANDI

MARMARİS’TE 2021 YILINDA 1676 İDARİ İŞLEM UYGULANDI
Marmaris Belediyesi zabıtası pandemide, yangında, selde vatandaşın yanındaydı. Tüm zor zamanlarda sahada olan zabıtalar ayrıca rutin çalışmalarına da devam etti. 2021 yılında çeşitli kalemlerde 1676 idari işlem uyguladı.Marmaris...

Marmaris Belediyesi zabıtası pandemide, yangında, selde vatandaşın yanındaydı. Tüm zor zamanlarda sahada olan zabıtalar ayrıca rutin çalışmalarına da devam etti. 2021 yılında çeşitli kalemlerde 1676 idari işlem uyguladı.

Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 2021 yılında da yoğun bir dönem geçirdi. Marmaris’te yaşayan ve tatil yapmak için gelen herkesin huzur ve rahatı için çalışmalarını sürdüren zabıta ekipleri ayrıca pandemi, ağustos ayında yaşanan yangında ve aralık ayındaki selde de yoğun çaba harcadı.

YAKA KAMERASIYLA KAYIT

Kanun ve kurallara uymayanlar hakkında idari işlemler yapan Zabıta Müdürlüğü, 2021 yılında çeşitli kalemlerde 1676 idari işlem uyguladı. Üzerlerine taktıkları yaka kamerası ile olaylara müdahale ederken kayıt da yapabilen zabıta ekipleri trafik kuralı ihlali, kaldırım işgali, gürültü, çevre temizliği gibi 40 ayrı kalemde tespit edilen aykırılıklara işlem uyguladı. Zabıta ekiplerinin en çok işlem yaptığı konunun trafik kuralı ihlalleri oldu. Ekipler yaya yürüyüş yolları, trafiğe kapalı alanlarda araç kullanan ve bisiklet yollarını ihlal eden 964 araca ceza yazdı.

Ekipler ayrıca pandemi, yangın ve selde de yoğun çaba harcadı. Pandemi döneminde maske, mesafe uyarısında bulunan ayrıca kapanma döneminde evden çıkamayan vatandaşlara belediyeye ilettikleri ihtiyaç maddelerini götürdü. Ağustos ayındaki yangında ise tüm ekip 7 gün boyunca canla başla alevleri söndürmek için uğraştı. Ayrıca yağışlı dönemlerde tüm riskli bölgeleri kontrol eden ekipler olası sıkıntılarla ilgili incelemeler yaparak diğer birimlerle birlikte müdahalelerde bulundu.

Bu haber toplam 508 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.