MARMARİS'TE BİR VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

MARMARİS'TE BİR VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ
Turizm cenneti doğa harikası Marmaris alev aldı. Dünyanın incisi tarihinin en büyük yangınıyla karşı karşıya. Yer yüzü cenneti bölgede tam bir kaos yaşanıyor. Yangının ilk çıkış noktasını görüntülendi. Paniğe neden...

Turizm cenneti doğa harikası Marmaris alev aldı. Dünyanın incisi tarihinin en büyük yangınıyla karşı karşıya. Yer yüzü cenneti bölgede tam bir kaos yaşanıyor. Yangının ilk çıkış noktasını görüntülendi. Paniğe neden olan yangında turistik tesisler ve evler tahliye edildi. Asparan bölgesinde 25 yaşında otel çalışanı Şahin Akdemir’in hayatını kaybettiği öğrenildi. Cennet bir anda cehenneme döndü.

Marmaris’te Armutalan Mahalesinde bir siteden çıkan yangın ormana sıçradı.  Paniğe neden olan yangın yüzünden yerleşim yerleri tahliye edilmeye başlandı. Yeryüzü cennetinde tam bir kaos yaşanıyor. Yangın ilk olarak bir sitenin arka tarafındaki ormanlık alanda başladı. Yangının ilk çıkış noktasına polis barikatları çekildi, geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Yangın, İçmeler, Osmaniye, Orhaniye, Turgut Şelalesinin üst tarafları, Hisarönü ve Turunç bölgesine kadar ulaştı. Tamamen duman altında kalan Marmaris ve alevlerin yayıldığı mahallelerde tam bir kaos havası hakim. Marmaris mahallelerinde herkes can dert derdine düştü. Bütün esnaflar dükkanlarını evlerini boşalttı, can derdine düştü.

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Asparan bölgesinde 25 yaşında otel çalışanı Şahin Akdemir’in hayatını kaybettiği öğrenildi

Bu haber toplam 1273 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.