Marmaris’te "Doğa-Yaban Hayatı Ve Çocuk" Şenliği

Marmaris’te "Doğa-Yaban Hayatı Ve Çocuk" Şenliği
Doğa, yaban hayatı ve çocuk temalı Çocuk Şenliği düzenlenecek. Etkinliğin bir diğer özelliği de şenliğin çocuklar tarafından, yine çocuklar için düzenlenmesi olacak.Marmaris Hayvan Hakları Derneği, Marmaris İçmeler Doğa...

Doğa, yaban hayatı ve çocuk temalı Çocuk Şenliği düzenlenecek. Etkinliğin bir diğer özelliği de şenliğin çocuklar tarafından, yine çocuklar için düzenlenmesi olacak.

Marmaris Hayvan Hakları Derneği, Marmaris İçmeler Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği, Marmaris Doğa ve Hayvan Hakları Platformu'nun katkılarıyla Marmaris Doğa ve Hayvan Hakları Çocuk ve Gençlik Kulübü tarafından düzenlenen şenlik çocukları yaban hayatına ve doğaya ilgi duymasını amaçlıyor. Şenliğin programı şöyle; çocuklardan çocuklar için doğa ve yaban hayatı temalı resim sergisi, müzikli gösteriler, ebru gösterisi, resim saati, Filarmoni Çocuk Grubu gösterisi, Görsel destekli sunumlar, belgesel gösterimi ve bilgi ve doğa yarışmaları. 11 Mayıs Cumartesi, saat 13.30 - 17.00 arasında Marmaris Milli Parkı Günnücek Ormanı'nda doğada düzenlenecek etkinlik için aynı gün saat 12.00'da İçmeler Bilim Parkı'ndan ve 19 Mayıs Gençlik Meydanı yanından ücretsiz servisler hareket edecek.

Bu haber toplam 514 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.