Marmaris'te Dost Kazığı Sinema Filmi Çekiliyor

Marmaris'te Dost Kazığı Sinema Filmi Çekiliyor
Başrollerinde Müjde Uzman, Ruhi Sarı, Cemal Hünal, Serkan Kuru, Açelya Elmas ve Buket Akpunar’ın rol aldığı oyuncu kadrosunda Eren Pekgöz, Ali Emrah Sürtal ve Büşra Karaağaç gibi isimlerin yer aldığı Dost Kazığı isimli...

Başrollerinde Müjde Uzman, Ruhi Sarı, Cemal Hünal, Serkan Kuru, Açelya Elmas ve Buket Akpunar’ın rol aldığı oyuncu kadrosunda Eren Pekgöz, Ali Emrah Sürtal ve Büşra Karaağaç gibi isimlerin yer aldığı Dost Kazığı isimli sinema filminin çekimleri Muğla’nın Marmaris ilçesinde başladı. Lalila Blu Suite otelde düzenlenen okuma provasında bir araya gelen oyuncular, basın mensuplarına renkli anlar yaşattı. Cemal Hünal’ın survivor finaline katılmak zorunda kalması nedeniyle yer alamadığı okuma provasında Ruhi Sarı, Müjde Uzman ve Serkan Kuru arasındaki diyaloglar kırdı geçirdi. 

Yapımcılığını Klan Film’in, yönetmenliğini Barış Erçetin’in üstlendiği projenin senaryosunu ise yeni dönemin güçlü kalemlerinden Cafer Can Kara kaleme aldı. Çekimleri 3 hafta devam edecek olan Dost Kazığı isimli sinema filminin okuma provasına Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay sürpriz bir ziyaretle katılarak oyuncularla ve yapım ekibi ile sohbet etti. Marmaris’in son yıllarda filmcilerin ilgi odağı haline gelmesinden duyduğu memnuniyeti aktaran Oktay, Marmaris’in ulusal ve uluslararası arenada tanıtımına katkı sağlayan bu tür kültür sanat etkinlerine destek vermekten her zaman mutlu olduklarını söyledi.

Yaklaşık 4 saat süren okuma provasının ardından havuzbaşında stres atan oyuncularla bizzat ilgilenen Otel’in sahibi iş insanı Mustafa Feyzullah, kültür sanat etkinliklerini yıllardır her alanda desteklediklerini, böylesine bir filmin kendi himayelerinde çekiliyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ekim 2021’de sinemalarda seyircisi ile buluşacak olan Dost Kazığı isimli filmin kısa konusu ise Balayı tatiline gelen bir çiftin (Ruhi Sarı – Müjde Uzman) yakın arkadaşlarının (Buket Akpunar – Serkan Kuru) bir yanlış anlaşılma silsilesi içerisinde ayrılık kararı alması üzerine onları barıştırmak için giriştikleri komik mücadeleleri ele alıyor. Filmin sürpriz kötü adam karakterine hayat veren Cemal Hünal’ın Cenk karakteri olarak hikayeye dahil olmasından sonra iyice karışan işler, sürpriz finaliyle seyirciyi şaşırtmaya hazırlanıyor.

Bu haber toplam 4206 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.