Marmaris’te elektrik isyanı

Marmaris’te elektrik isyanı
Muğla’nın Marmaris ilçesinde Dünya Ralli Şampiyonası öncesi elektrik kesintilerin yaşanması esnafı isyan ettirdi. Marmaris’te başta yat limanı olmak üzere ünlü barlar sokağı karanlığa büründü. Yerli ve yabancı turistler...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Dünya Ralli Şampiyonası öncesi elektrik kesintilerin yaşanması esnafı isyan ettirdi. Marmaris’te başta yat limanı olmak üzere ünlü barlar sokağı karanlığa büründü. Yerli ve yabancı turistler mum ışığında oturmak durumunda kaldı. Marmaris’li işletme sahipleri ise “ Dünya ralli şampiyonasına ev sahipliği yapıyoruz. Ancak sık sık yaşanan elektrik kesintileri yüzünden rezil oluyoruz” diye tepki gösterdi.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Marmaris’te yaşanan elektrik kesintileri işletmecilerin yanı sıra yerli ve yabancı turistleri de isyan ettirdi. Dünya Ralli Şampiyonasına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Marmaris’te akşamları yapılan düzensiz elektrik kesintileri ilçede karanlık gecelerin yaşanmasına neden oluyor. Marmaris’te başta yat limanı olmak üzere barlar sokağı karanlığa büründü.

Yat limanında ve barlar sokağında bulunan işletme sahipleri yaşanan bu elektrik kesintilerine bir an önce çözüm bulunmasını istiyor. İşletme sahipleri “ Bütün turizm sezonu boyunca belli aralıklarla elektrik kesintisi yaşandı. Bu günlerde Dünya Ralli Şampiyonasına ev sahipliği yapıyoruz. Dünyanın dört bir yanından insanlar bu ralliyi izlemek için geldi. Ancak gördüğünüz gibi elektrik kesintileri devam ediyor. Marmaris gibi gözde bir turizm merkezinde yerli ve yabancı turistlere inanın rezil oluyoruz. Yetkililer bir an önce bu sıkıntıya çözüm üretmeli” diye tepki gösterdi.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 770 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.