Marmaris'te S.S. MAKKO Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi kuruldu

Marmaris'te S.S. MAKKO Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi kuruldu
Marmaris ilçesinde, S.S. MAKKO Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi hayata geçirildi.Armutalan Mahallesi'nde farklı meslek gruplarından üretici kadınların kurduğu kooperatifin ofisinin açılışını Marmaris Belediye Başkanı...

Marmaris ilçesinde, S.S. MAKKO Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi hayata geçirildi.

Armutalan Mahallesi'nde farklı meslek gruplarından üretici kadınların kurduğu kooperatifin ofisinin açılışını Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Oktay, kadınların ev ekonomilerine katkı sağlamaları için evlerinde üretim modeline yönlendirilmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Kadınların bir araya gelerek ekonomilerine ve Marmaris'e katkı sunacaklarına değinen Oktay, "Kadınların ev ekonomilerine katkı sağlamaları için evlerinde üretim modeline yönlendirilmesine olanak sağlayan bu kooperatifi Marmaris için çok önemsiyoruz. Bu oluşum bizim için çok önemli bir ilk adım oldu. İnanıyorum bundan sonra bu girişim çok daha hızlı şekilde büyüyecek." diye konuştu.

Açılışa, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, CHP İlçe Başkanı Zekican Balcı ve kooperatif üyesi kadınlar katıldı.

Açılışta kadınların yaptığı ürünlerin sergilendiği stantlar gezildi.

Bu haber toplam 1084 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.