Marmaris’te uyuşturucu operasyonu:1 tutuklama

Marmaris’te uyuşturucu operasyonu:1 tutuklama
Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir şahısın üst ve ikametinde gerçekleştirilen aramalarda uyuşturucu maddeler ve 10 bin TL para ele geçirildi. Şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.Muğla İl Emniyet Müdürlüğü,...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir şahısın üst ve ikametinde gerçekleştirilen aramalarda uyuşturucu maddeler ve 10 bin TL para ele geçirildi. Şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, il merkezinde ve ilçelerde haksız kazanç sağlamak amacıyla, uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıslara yönelik olarak çalışmalar başlattı.

İl Emniyet Müdürlüğü, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Görevlilerince; Marmaris İlçesi Beldibi Mahallesi’nde devriye görevini ifa ettikleri esnada yaya halinde bulunan O.D. durumundan şüphelenilmesi üzerine yapılan üst ve ikametinde aramalar gerçekleştirildi.

Yapılan aramalarda 564 Gram esrar, 6 kök kenevir, 2.75 gram kenevir tohumu, 1 adet hassas terazi, 101 adet 9 mm tabanca fişeği, 1 adet pompalı av tüfeği, 21 adet av tüfeği fişeği, 10 bin 800,00 TL para ele geçirildi.

Elde edilen uyuşturucu maddeyle ilgili olarak (O.D.) “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek” suçundan gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli hakkında tanzim edilen tahkikat evrakıyla birlikte çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Bu haber toplam 624 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.