Marmaris'te vatandaştan yol isyanı

Marmaris'te vatandaştan yol isyanı
Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir vatandaş sık sık motor kazalarının yaşandığı yolun yapılmamasına tepki gösterdi. Sabah saatlerinde 2 kazanın yaşandığını söyleyen vatandaş, "Allah aşkına ne olursunuz yapın bu yolu, bu sabahtan beri ikinci motosiklet kazası. Bu yol kaç kere haberlere çıktı, bu kaçıncı? Nasıl bir belediyesiniz, nasıl bir yönetimsiniz? Bu yola çözüm bulunması için illa birinin ölmesi mi lazım" şeklinde tepkisini dile getirdi.

Marmaris'te Ulusal Egemenlik Caddesi üzerinde sık sık yaşanan kazaların defalarca gündeme gelmesi, vatandaşların endişe ve öfkesini artırmasına neden oldu. Ulusal Egemenlik Caddesi üzerindeki yolun sürekli olarak kaza haberlerine konu olması, yerel yönetimlerin alması gereken önlemleri gözler önüne serdi. Can güvenliğini tehdit altında olan vatandaşlar, bu durum için acil çözüm talebinde bulundular.

Yaşanan trafik kazalarının önlenmesi ve yol güvenliğinin artırılması için belediye yönetiminin acil bir şekilde harekete geçmesi gerektiğini ifade eden Marmaris halkı, yolun güvenliği için alınacak tedbirlerin sürücülerin ve yayaların can güvenliğini korumak adına hayati önem taşıdığından dem vurdu.

Bu tür kazaların tekrarlanmaması ve vatandaşların can güvenliğinin sağlanması için yerel yönetimlerin, trafik güvenliği konusunda daha etkin adımlar atması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, ‘Umuyoruz ki bu olaylar, yerel yönetimlerin daha fazla dikkatini çeker ve gerekli önlemler alınarak benzer kazaların önüne geçilir’ şeklinde konuştu.

Kaynak:GÜLDEMET KIZIL

Bu haber toplam 136 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.