“Maske ile hayatta kal”

“Maske ile hayatta kal”
Muğla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kavaklıdere İlçe Jandarma Komutanlığı’nca Kavaklıdere Kaymakamlığı’nın oluru ile “Maske ile hayatta...

Muğla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kavaklıdere İlçe Jandarma Komutanlığı’nca Kavaklıdere Kaymakamlığı’nın oluru ile “Maske ile hayatta kal” projesi başlatıldı. Kavaklıdere İlçe Jandarma Komutanlığı’nca Trafik ve Asayiş Timleri marifeti ile Kavaklıdere ilçesi ve mahallelerinde “maske ile hayatta kal” yazılı 3 bin adet maske dağıtılacak.

Neval Çolak Arslan

Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi ve mahallelerinde yaşayan vatandaşların kontrollü sosyal hayat döneminde Coronavirüs salgınından en az şekilde etkilenmesi için, alınan tedbirlerin en üst seviyeye çıkarılması, vatandaşlara toplumsal farkındalık oluşturarak hastalığının yayılma hızının yavaşlatılması ve ölüm oranlarının en aza indirilmesine yönelik “Maske ile hayatta kal” projesi başlatıldı.

“Maske ile hayatta kal”

Proje süresince Kavaklıdere İlçe Jandarma Komutanlığı’nca Trafik ve Asayiş Timleri marifeti ile Kavaklıdere ilçesi ve mahallelerinde “maske ile hayatta kal” yazılı 3 bin adet maske temin edilerek yol kontrollerinde, parklarda, bahçelerde, kamu kurum ve kuruluşlarda, pazarlarda, camiler gibi toplu ve kalabalık yerlerde vatandaşlara dağıtılarak halkın Coronavirüse karşı daha sıkı tedbir alması sağlanacak.

Bu haber toplam 649 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.