Maske kullanımına dikkat çekmek için köpeğine maske taktı

Maske kullanımına dikkat çekmek için köpeğine maske taktı
Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan Akif Toz isimli vatandaş, Coronavirüs salgını sürecinde vatandaşların maske kullanımına dikkat çekmek için...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan Akif Toz isimli vatandaş, Coronavirüs salgını sürecinde vatandaşların maske kullanımına dikkat çekmek için Raki ismini verdiği köpeğine maske taktı.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan Akif Toz isismli vatandaş, Coronavirüs salgınıyla mücadelede maske kullanımına dikkat çekmek amacıyla Golden Retriever cinsi 4 yaşındaki Raki adlı köpeğine maske taktı.

Maske kullanımına dikkat çekmek için köpeğine maske taktı

Coronavirüs salgınıyla mücadelede herkesin kurallara uyması gerektiğini ifade eden Akif Toz, “Bu süreçte maske takmayan vatandaşlarımıza örnek olmak istedim. Köpeğini gezdirirken birçok insanın maske takmadığını görüyorum. Bu salgını önlemek elimizde, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamalıyız ve çıkınca da mutlaka maskemizi takmalıyız. Ancak uyarılara rağmen birçok vatandaşımız halen maske kullanmıyor ya da temizlik kurallarını ihlal ediyor. Lütfen kurallara uyalım. Farkındalık için böyle bir şey yaptım. En kısa zamanda normal hayata döneceğiz inşallah ama tedbiri elden bırakmamak lazım” dedi.

Akif Toz, köpeği Raki’nin ihtiyaçlarını karşılaması için maskeyi çıkarttığını, belirli aralıklarda taktığını da belirtti.

Bu haber toplam 947 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.