Maskeler ağızda değil, yerlerde

Maskeler ağızda değil, yerlerde
Coronavirüs vakalarının sayısı artmaya devam ederken, salgın için önlem amaçlı takılan maskelerin sokaklara atılması dikkat çekti. Ülke genelinde...

Coronavirüs vakalarının sayısı artmaya devam ederken, salgın için önlem amaçlı takılan maskelerin sokaklara atılması dikkat çekti. Ülke genelinde pandemi artış gösterirken ve uzmanlar hijyen çağrısı yaparken, bazı vatandaşların kullandıkları maskeleri sokağa atmaları halk sağlığını tehdit ediyor. Maskelerin sokaklara atılması bazı vatandaşları isyan ettirdi.

Sinem Korkmaz

Ülke geneline Coronavirüs vakalarında artış görülürken, vatandaşların kullandıkları maskeleri yerlere atması dikkat çekti. Muğla’nın Menteşe ilçesinde sokaklara atılan maskeler dikkat çekerken, duyarsız vatandaşların halk sağlığını hiçe sayması isyan ettirdi. Yerdeki maskeleri gören vatandaşlar “Bizim sağlığımız ne olacak” dedi.

Yoldan geçerken yerdeki maskeleri görerek tepki gösteren bir vatandaş, “Bıktık sorumsuz insanlardan. Onlar ağızlarına taktıkları maskeleri yere fırlatıp atıyor. Bizim sağlığımız ne olacak. Düşüncesizce kullandıkları maskeleri yere atıyorlar. Ya atan insanda virüs varsa? Halimiz ne olacak  bizim? Neden herkes bencilce davranıyor, başkasının hayatını düşünmüyor? Yere maskelerini atanlardan birinde virüs olduğunu düşünsenize. Memleketin hali zaten bitik. Bu kadar duyarsızlık olmaz. Olursa da bu virüs kolay kolay bitmez. Hepimiz oturur sıra bize ne zaman gelecek diye bekleriz. Kendi önlemimizi alsan ne olacak böyle düşüncesiz insanlarken varken” dedi.

Bu haber toplam 803 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.