Mehmet Aldemir Güven tazeledi

Mehmet Aldemir Güven tazeledi
Muğla İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin 9’uncu olağan genel kurulunda iki aday yarışırken, mevcut başkan Mehmet Aldemir, oyların...

Muğla İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin 9’uncu olağan genel kurulunda iki aday yarışırken, mevcut başkan Mehmet Aldemir, oyların çoğunluğunu alarak tekrar başkanlığa seçildi.

Muğla İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin 9’uncu olağan genel kurulu, Menteşe ilçesindeki Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde 29.04.2017 tarihinde gerçekleştirildi. Birlik üyelerinin katılımları ile gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Mehmet Aldemir ve Erol Asın’ın listeleri yarıştı.

Genel kurulda konuşan mevcut başkan Mehmet Aldemir, Muğla İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ni yoktan var etmek için büyük bir çaba sarf ettiklerini söyledi.

Aldemir, Muğla İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin Türkiye’nin sayılı birliklerinden biri olduğunu belirterek, Birliğin çalışmaları hakkında üyelerine bilgi verdi. Birliğin hayvan teşhis ve tedavi yapmasını kanunen yasak olduğunu, hatta bununla ilgili birçok kez gidip mahkemelerde ifade verdiğinibelirtti. Aldemir, “Değerli üreticiler bende sizin bir kardeşinizim. Sizin ne şekilde çalıştığınızı ve nasıl para kazandığınızı biliyorum. Kadınlarımız sıcak soğuk demeden sabahın erken saatlerinde süt sağdığını biliyorum. Ben de sizin içinizden gelen  bir üretici olarak ne zorluklar çektiğinizi biliyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bu bir başarı öyküsüdür. Diğer Birlik BaşkanlarıBirliğimizde yaptığımız  çalışmaları görmeye geldiler. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Muğla’mız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Gergin geçen konuşmaların ardından yapılan seçimde mevcut başkan Mehmet Aldemir 605 oy alarak tekrar güven tazelerken, rakibi Erol Asın ise 486 oy aldı.

Buna göre, Muğla İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu,

Mehmet Aldemir, Süleyman Gül, Bayram Kervan, Fettah Gülduran, Sami Akgöz, Halil İbrahim Aydoğan ve Mehmet Etik.

Bu haber toplam 907 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.