MEHMET AYYILDIZ BAŞKAN SEÇİLDİ

MEHMET AYYILDIZ BAŞKAN SEÇİLDİ
Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimleri yapıldı. 3 liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Mehmet Ayyıldız güven tazeledi.Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimleri yapıldı. Marmaris Esnaf...

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimleri yapıldı. 3 liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Mehmet Ayyıldız güven tazeledi.

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimleri yapıldı. Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Mehmet Ayyıldız, Nuri Erden ve Gökhan Ekin yarıştı. Üç adayın yarıştığı seçimlerde kazanan mevcut başkan Mehmet Ayyıldız oldu.

Yoğun katılımın olduğu Olağan Genel Kurul Paşabey Hotel’de yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda, yönetim kurulu çalışma raporu ve denetim kurulu raporlarının ibra edildi. Üç adayın konuşmalarının ardından yönetim kurulu seçimine geçildi.

2 bin 359 üyenin katıldığı seçimde mevcut başkan Mehmet Ayyıldız bin 202, Nuri Erden 817, Gökhan Ekin 255 oy aldı. Başkan Ayyıldız rakiplerine büyük fark atarken 85 oy ise geçersiz sayıldı.

“KAZANAN ESNAF VE SANATKARLARIMIZDIR”

Sonuçların belli olmasının ardından teşekkür konuşması yapan Ayyıldız, asıl akışı siz değerli esnafımız hak ediyor diyerek esnafı ayakta alkışladı. Başkan Ayyıldız, “Bu seçimde sizlerin emeği çok fazla. Bu nedenle siz alkışlamayın ben sizi alkışlayayım. Bu bir seçim sürecidir. İyisi de oluyor kötüsü de oluyor. Kazanan esnaf ve sanatkarlarımızdır. Kazanan ben değilim. Şahsımla, ailemle, çocuklarımla ve mesai arkadaşlarımla ilgili çok fazla dedikodu yapıldı. Bu dedi kodu yapanların hiçbirine hakkımı helal etmiyorum. Bundan sonra yapacağımız işimiz bize oy vermeyen arkadaşlarımızı kazanmaktır. Bundan sonraki görevimiz bu. Hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 1215 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.