Mehmet Güven’in testi pozitif çıktı

Mehmet Güven’in testi pozitif çıktı
Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven’in Covid-19 testi pozitif çıktı. Testinin pozitif olduğunu şahsi sosyal medya hesabından duyuran Güven,...

Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven’in Covid-19 testi pozitif çıktı. Testinin pozitif olduğunu şahsi sosyal medya hesabından duyuran Güven, “En kısa zamanda sağlığıma kavuşarak, görevimin başına dönmeyi ümit ediyorum” dedi.

Sinem Korkmaz

Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Şahsi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Güven, “Bu süreçte arayan, soran ve sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim.  En kısa zamanda sağlığıma kavuşarak, görevimin başına dönmeyi ümit ediyorum” dedi.

Öte yandan Muğla genelinde vaka sayılarının hızla  artması korkuya neden oldu.

Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven’in sosyla medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle: “Sevgili hemşehrilerim, Çok dikkat etmeme rağmen covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Şuan evde istirahatteyim. Lütfen sağlığımız için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Bu süreçte arayan, soran ve sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim.  En kısa zamanda sağlığıma kavuşarak, görevimin başına dönmeyi ümit ediyorum.”

Bu haber toplam 1070 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.