MEHMET KORKMAZ’DAN DİLBEROĞLU’NA ZİYARET

MEHMET KORKMAZ’DAN DİLBEROĞLU’NA ZİYARET
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz Polis Teşkilatının 176’ıncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla Muğla Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’nu makamında ziyaret etti.Emniyet teşkilatının...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz Polis Teşkilatının 176’ıncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla Muğla Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Emniyet teşkilatının gücünü halktan ve kanunlardan alarak devletin demokratik otoritesinin gücünü temsil ettiğini dile getiren MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, “Polisimize minnet borçluyuz” dedi.

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Muğla Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’nu makamında ziyaret ederek,  polis teşkilatının 176’ncı yıldönümünü kutladı.

Başkan Korkmaz, “Ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması ve kamu düzeninin temininde hayati öneme sahip Türk Polis Teşkilatının kurulusunun 176. yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutluyoruz. Türk polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış̧, gerektiğinde canını hiçe sayarak görevini yerine getirmiş̧, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Polisimiz, terörle ve örgütlü̈ suçlarla yürüttüğü mücadelenin yanı sıra suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasında gösterdiği başarılarla yurdumuzda asayişin korunmasında en büyük güvencemiz olmuştur. İçinden geçtiğimiz şu günlerde polisimize çok daha sahip çıkmamız gerektiği görüşündeyim. Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 176. yılını kutluyor, görevleri basında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Büyük bir özveri, sabır ve cesaretle hizmetlerini sürdüren emniyet mensuplarını sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 581 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.