Mehmetçik için kanlarını bağışladılar

Mehmetçik için kanlarını bağışladılar
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dalaman İlçe Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik için kan bağışında bulundu. CHP Dalaman İlçe...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dalaman İlçe Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik için kan bağışında bulundu.

CHP Dalaman İlçe Başkanlığı ve Kızılay Dalaman Şubesince, Dalaman Belediye binasında düzenlenen kan bağışı kampanyasına ilçe başkanı Kamil Ayhan Öner, ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Başkanı Öner, harekatın ülkenin barış ve huzuruna katkı sağlamasını dilediğini belirterek; “Kanlarımızı Afrin harekatında yaralanan askerlerimiz için bağışlıyoruz. Millet olarak, ülkemizin güvenliği için teröristler ile mücadele eden askerlerimize destek olmak amacıyla böyle bir kampanya başlattık. Şehit düşenlere rahmet, ailelerine ve ulusumuza baş sağlığı diliyorum. Yaralanan Mehmetçiğimi ze de Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Bir nebzede olsa onlara destek olabiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi.

Kızılay Dalaman Şubesi Başkanı Fatma Çalkın ise Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak ve terörle mücadele etmek için harekata katılan askerlere dualarını eksik etmediklerini ifa etti.

Bu haber toplam 1829 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.