Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: "Akıllı siyaseti yeniden getireceğiz"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce:  "Akıllı siyaseti yeniden getireceğiz"
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il başkanlığı binasının açılışı için Muğla’ya geldi. Menteşe esnafını gezerek sıkıntılarını dinleyen İnce, "Türkiye’ye akıllı siyaseti yeniden getireceğiz"...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il başkanlığı binasının açılışı için Muğla’ya geldi. Menteşe esnafı gezerek sıkıntılarını dinleyen İnce, "Türkiye’ye akıllı siyaseti yeniden getireceğiz" dedi.

Partisinin İl Başkanlığı için Muğla'ya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ilk olarak  Menteşe’de esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlarla sık sık özçekim yapan İnce AK Parti ve muhalefet partilerine oy veren seçmenlere seslenerek, partisine destek vermeye çağırdı.

Türkiye’nin temiz eller operasyonuna ihtiyacı olduğunu söyleyen İnce, Türkiye’nin zor ve sıkıntılı günler geçirdiğini dile getirdi.

"ATANAMAMIŞ ÖĞRETMENLERİ ATAYACAĞIZ"

Esnaf ziyaretinde bulunan Genel Başkan Muharrem İnce'ye atanamadığı için dönercilik yaptığını söyleyen genç öğretmen Fatmanur, "Normal şartlarda öğretmenim fakat atanamadığım için dönercilik yapıyorum. Öğretmen açığı yok diyorlar, ücretli öğretmenlik yaptım nasıl oluyor da öğretmen açığı olmuyor anlamadım? Doğal olarak atanamadığım için de ben de dönercilik yapıyorum" dedi.

Öğretmenleri öğrencileri ile buluşturacağını söyleyen Genel Başkan İnce, "Memleket Partisi'nin iktidarında atanamamış öğretmenleri atayacağız. Öğretmenleri, öğrencileri ile buluşturacağız. Şuan öğretmenler işsiz, okullar öğretmensiz. Bunu çözeceğiz. Çalışmak ayıp değildir. Ekmek paranı dönercilik yaparak da çıkrmak büyük iştir. Seni kutluyorum değerli meslektaşım"şeklinde konuştu.

“MUĞLA’YI MAFYADAN KURTARACAĞIZ”

Muğla'nın mafya ile anılmasına tepki gösteren Genel Başkan İnce, "Muğla dediğimiz zaman akla ne gelir; deniz, kum, güneş, aromatik bitkiler, organik sebzeler gelir. Bir en önemlisi çökertme gelir ama son günlerde akla gelen çökertmeden daha çok, çökme geliyor. Otele çökme, marinaya çökme, mafyaya çökme ve mafyanın çökmesi gibi. Birinci sözüm, Muğla’yı mafyadan kurtaracağız. Çökme ile değil çökertme ile anılacak" dedi.

“GÖCEK TÜNELİ NEDEN PARALI”

Ücretli olması nedeniyle sık sık tepkilere neden olan Göcek Tüneline de değinen İnce, "Devlete vergi veriyoruz, neden Göcek Tüneli paralı? Herkes soruyor, ‘Göcek Tüneli neden paralı’ diye. Memleket Partisi iktidara geldiğinde tüm ihaleleri tek tek inceleyecek. Orada rüşvet varsa, meslek ahlakına uymayan hareketler varsa, çevre katliamı varsa canınıza okuyacağız" dedi.

YAZLIK SARAYA SERT TEPKİ

Okluk Koyunda yapılan yazlık saray hakkında konuşan Genel Başkan İnce, "Bakın Okluk Koyu sizlerin iliniz sınırları içerisinde. Özal’a ne büyük haksızlık yapmışız. Küçücük bir yazlık yapmıştı oraya. Kıyameti kopardık hepimiz. Özal’a, Ahmet Necdet Sezer’e, Demirel’e yetti ama Recep Tayip Erdoğan’a yetmedi. Dağı, taşı deldi. Yollar, betonlar derken kocaman bir saray yaptı" diyerek tepki gösterdi.

"YANGINDA UÇAK YOKTU

türkiye'ye akıllı siyaseti yeniden getireceğini söyleyen İnce, "Marmaris’te yangın çıktı, bir kardeşimizi de kaybettik, şehit oldu. Helikopterler gitti Marmaris’e helikopterler gitti, uçaklar değil. Beyefendinin Ankara’da 13 tane uçağı var. Yangında helikopter var ama uçak yok. İstanbul’da saray, Ankara’da saray her yerde de saray. Okluk koyunda saray. 13 tane uçak ama Marmaris’te ciğerlerimiz yanarken ne yazık ki burada uçak yoktu.  Akıllı bir siyaset yok ortada. Türkiye’ye akıllı siyaseti yeniden getireceğiz" dedi.

Bu haber toplam 230 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.