Memleketi için mücadele edecek

Memleketi için mücadele edecek
Misli.com 3. Lig 4. Grup temsilcimiz Muğlaspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip son olarak Modafen forması giyen...

Misli.com 3. Lig 4. Grup temsilcimiz Muğlaspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip son olarak Modafen forması giyen 18 yaşındaki Ortacalı futbolcu Bayram Enes An ile sözleşme imzaladı.

Futbola Ortaca Belediyespor altyapısında başlayan daha sonra Göztepe ve Antalyaspor gibi Süper Lig ekiplerinin altyapılarında forma giyen Bayram Enes An, geçtiğimiz sezon 3. Lig ekibi Modafen ile profesyonelliğe adım attı. Sezon bitiminde İstanbul ekibiyle yollarını ayıran Bayram Enes, Muğlaspor ile yaptığı görüşmeler neticesinde 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Sol stoper ve sol bek mevkilerinde forma giyen 1,88 boyundaki genç futbolcu, güçlü fiziği ve hava toplarına hakimiyetiyle dikkat çekiyor.

 ''KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN''

Muğlaspor ile imzaladığı sözleşme sonrasında açıklamalarda bulunan genç savunma oyuncusu, yıllar sonra memleketine döndüğü için mutlu olduğunu vurguladı.

Bayram Enes An yaptığı açıklamada; ''Öncelikle yıllar sonra memleket hasretim bittiği için mutluyum. Burada önce Muğlaspor adına iyi işler yapıp bir gün hayalini kurduğum Süper Lig'de forma giymek istiyorum. Muğlaspor için elimden gelen her şeyi yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bana güvenen Egemen Urhan hocamdan öğrenmeye, bilgilerinden faydalanmaya devam ediyorum. İnşallah güzel bir sezon geçiririz. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1866 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.