MEMUR-SEN'den 23 Nisan Kutlama Mesajı

MEMUR-SEN'den 23 Nisan Kutlama Mesajı
Muğla Memur-Sen Başkanı Adem Köseoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için kutlama mesajı yayınladı.Köseoğlu mesajında; ​“Bugün bundan...

Muğla Memur-Sen Başkanı Adem Köseoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için kutlama mesajı yayınladı.

Köseoğlu mesajında; ​“Bugün bundan 100 yıl önce 23 Nisan 1920’de “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir." Diyerek, Milletçe kazanılan İstiklâl Mücadelesinin en önemli nişanesi olan ve demokrasinin temelinin atıldığı, tam bağımsız Türkiye'nin kuruluşunu simgeleyen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Ulu Önder Atatürk’ün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli mücadele ruhuyla bugünlere geldik, yine aynı ruhla bugün birlikte daha güçlüyüz. Bu yıl 100. yılını kutlayacağımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ını Dünyayı saran Covid-19 salgınına rağmen, tüm halkımızı 23 Nisan akşamı saat 21.00’da tek millet tek yürek olarak evlerinden İstiklal Marşımızı okumaya ve coşkuyla kutlamaya davet ediyoruz”dedi.

Köseoğlu yayınladığı mesajında sözlerine şu şekilde devam etti; "Dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gelecekte ulusları yönetecek ve yönlendirecek olan nesilleri ortak bir coşku etrafında bir araya getirmesi gayesiyle bütün insanlık için barış dolu, aydınlık bir geleceğin çağrısıdır. Gözlerindeki pırıltıda ülkemizin aydınlık geleceğini gördüğümüz çocuklarımız, küçücük bedenlerinde atan kocaman yürekleriyle bizleri geleceğe taşıyacaklardır."

Başkan Köseoğlu ayrıca; “Büyük önderimiz Atatürk ile yüce bir yüreğe ve inanca sahip ecdadımızın yazdığı zaferlerle dolu tarihimizde bizi biz yapan yardımlaşmanın, birlikteliğin ve inancın bize verdiği güçle daha güzel yarınları çocuklarımıza bırakmak için “Ülkesini en çok seven en çok çalışandır.” düsturuyla çalışmalı ve çocuklarımıza da bunu aşılamalıyız. Barış, sevgi, umut ve kardeşliğin yeryüzündeki en saf temsilcileri olan dünyaya en güzel gözlerle bakan, bizlere yaşama heyecanı veren, çocuklarımızın yüzlerinde gülücüklerin daim olması, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmaması, hastalıkların, savaşın olmadığı, çocuk ölümlerinin yaşanmadığı bir dünya temenni ediyor, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ını kutluyorum. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için mücadele eden Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum”dedi.

Bu haber toplam 503 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.