Menteşe Anadolu Lisesi eğitime hazır

Menteşe Anadolu Lisesi eğitime hazır
Menteşe Anadolu  Lisesi, güçlü kadrosuyla 2020-2021 Eğitim Öğretim yılına hazır. 31 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesi...

Menteşe Anadolu  Lisesi, güçlü kadrosuyla 2020-2021 Eğitim Öğretim yılına hazır. 31 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesi 15 öğretmen bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Neval Çolak

Menteşe Anadolu Lisesi, ilk öğretmenler toplantısını gerçekleştirdi. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılına güçlü kadrosuyla başlayacak olan Menteşe Anadolu Lisesi, 31 Ağustos Pazartesi günü uzaktan eğitimle derslere başlıyor.

Puan sistemiyle öğrenci alınan Menteşe Anadolu Lisesi proje okulu olarak, 15 öğretmen ile fark yaratacak çalışmaları hedefliyor.

Menteşe Anadolu  Lisesi’nin projelerin merkezi olacağını söyleyen Okul Müdürü Mehmet Akif Ağır, “Değişime ve geleceğe hazırlayan akademik altyapının oluşturulmasıyla, bilim ve teknolojinin hızla değiştiği günümüzde, proje okulu olarak proje modelli lise eğitimi ile öğrencilerimize bilginin yanında üst düzey akademik beceriler kazandırmayı hedefliyoruz. Erasmus Plus, Erasmus Gençlik, TÜBİTAK ve tüm projelerin merkezi olacak olan okulumuza vermiş oldukları tüm destekler için İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“PROJE OKULU OLARAK GELECEĞİ İNŞA EDİYORUZ”

Hedeflerinin akademik yönden güçlü ve iletişim becerileri yüksek öğrenciler yetiştirmek olduğunu vurgulayan Okul Müdürü Mehmet Akif Ağır, “Menteşe Anadolu Lisesi ve Proje okulu olarak geleceği inşa ediyoruz, hedefimiz akademik yönden güçlü, sosyal yönden iletişim becerileri yüksek, ulusal ve uluslararası projelerde yer almış öğrencilerimizi Üniversite hayatına kazandırmak en büyük hayalimiz. Menteşe Anadolu Lisesi Muğla’mıza hayırlı olsun” dedi.

Bu haber toplam 3063 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.