Menteşe Belediyesi, Yapex Fuarında

Menteşe Belediyesi, Yapex Fuarında
Antalya’da 200’ü aşkın katılımcının stant açtığı ve 30 bin ziyaretçinin beklendiği Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı, 25’inci kez kapılarını...

Antalya’da 200’ü aşkın katılımcının stant açtığı ve 30 bin ziyaretçinin beklendiği Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı, 25’inci kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarda, Menteşe Belediyesi açtığı stant ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Antalya’da 25 yıldır düzenlenen ve Türk yapı endüstrisinin geleneksel buluşma noktalarından biri haline gelen Uluslararası Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı, bugün törenle açıldı.

Açılış törenine katılan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, fuarın Türkiye’de yapı ve restorasyon konusunu bir arada işleyen,sektörün tüm bileşenlerinin buluştuğu tek fuar olma özelliğine sahip olduğunu belirterek, “Ulusal ve uluslararası katılım gösterdiğimiz fuarlar, ilçemiz Menteşe’nin tanıtımına çok önemli katkılar sağlıyor. Menteşe Belediyesi olarak son yıllarda kentimizin tanıtımı ve sahip olduğu kültür turizmi potansiyelinin harekete geçirilmesi için yerel, ulusal ve uluslararası birçok organizasyonda yer alıyoruz. Fuarlar değerlerimizin ön plana çıkması için çok iyi bir fırsat. Bizlerde bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirip ilçemizin tüm güzelliklerini dünyaya tanıtıyoruz.” dedi.

Fuarda Menteşe Belediyesi’nin kentin tarihi, kültürel ve turistik değerleri ile yöresel lezzetlerinin tanıtımını yaptığı stantta katılımcılar ile bir araya gelen Başkan Gümüş, ziyaretçiler ile tek tek ilgilenerek stant ziyaretçilerine zeytinyağı, Muğla sucuğu, bal gibi yöresel lezzetlerden ikram etti.

Mimarlık, iç mekan tasarımı, obje tasarımı ve uygulamalarına yönelik ürün ve hizmetlerin yanı sıra, kültür değerlerinin korunması, eski yapıların aslına uygun olarak yenilenmesi kavramlarının da işlendiği ve 162 yapı firması ile 46 belediyenin ürünlerini sergilediği fuara, 30 bin ziyaretçi bekleniyor.

Bu haber toplam 669 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.