Menteşe Belediyesi’nden Dünya Dans Günü Etkinliği

Menteşe Belediyesi’nden Dünya Dans Günü Etkinliği
Dünya Dans Günü, Menteşe Belediyesi Dans Topluluğu tarafından Çocuk Bilim Parkında düzenlenen dans etkinliğiyle kutlandı. Halkın yoğun katılımıyla...

Dünya Dans Günü, Menteşe Belediyesi Dans Topluluğu tarafından Çocuk Bilim Parkında düzenlenen dans etkinliğiyle kutlandı. Halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Menteşe Belediyesi Dans Topluluğu ekibi yaptıkları dans şovlarla nefesleri kesti.

Dünya Dans Günü etkinliğinin açış konuşmasını Menteşe Belediye Başkan Vekili Leyla Ersöz dansın insanlığın ortak dili olduğunu vurgulayarak, “Sosyal hayatın en önemli unsurları arasında olan dans; aynı zamanda sanatında önemli bir kolunu oluşturmakta ve binlerce çeşidiyle her ruh haline hitap edebilmektedir. Bizde Menteşe Belediyesi olarak Dünya Dans Günü’nde tüm siyasi, kültürel ve etnik engelleri aşarak ortak dil olan dans aracılığıyla insanları bir araya getirmeyi, bu sanatın evrenselliği içinde eğlenmeyi ve günü coşkuyla kutlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Başkan Vekili Ersöz’ün konuşmasının ardındandans etkinliği Menteşe Belediyesi Halk Oyunları ekibinin açılış gösteri ile başladı. Büyük beğeni toplayan etkinlik, Menteşe Belediyesi Dans TopluluğununLatin, Zumba, hip–hop ve break dans gösterileri ile devam etti.

Bu haber toplam 745 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.