Menteşe Belediyesi’nden psikolojik danışma hattı

Menteşe Belediyesi’nden psikolojik danışma hattı
Coronavirüs önlemleri kapsamında yapılan “Evinde Kal Menteşe” çağrısının ardından evlerinde vakit geçiren Menteşelilerin, psikolojilerini güçlü...

Coronavirüs önlemleri kapsamında yapılan “Evinde Kal Menteşe” çağrısının ardından evlerinde vakit geçiren Menteşelilerin, psikolojilerini güçlü tutmak, endişeli ruh haline bürünmelerini engellemek ve stres kaynaklı sorunlarının önüne geçmek için Menteşe Belediyesi tarafından psikolojik danışma hattı kuruldu.

Sinem Karakaya

Coronavirüs son günlerin en çok konuşulan konularının başında gelerek endişe ve kaygılara yol açmaya başladı. Vatandaşların kötü etkilendiği bu süreçte Menteşe Belediyesi, psikolojik danışma hattı kurdu.

“Salgının yarattığı psikolojik boyutun öneminin farkında ve sizlerin yanındayız” diyerek psikolojik danışma hattı kuran Menteşe Belediyesi, hafta içi 09.00 ile 19.00 saatleri arasında 0252 424 0050 numaralı telefon hattı ile uzmanlar danışma hizmeti verecek.

Her şeyin vatandaşların sağlığı için olduğunu söyleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Coronavirüs nedeniyle yaşanan karantina sürecinde vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını gidermek ve bu süreçte hizmete devam etmek için çalışmaya devam ediyoruz. Karantina sürecinde evde vakit geçirmek zorunda kalan vatandaşlarımızın psikolojilerinin ve morallerinin bozulmamaları, bilgi kirliliğine neden olan asılsız haberlere itibar etmemeleri çok önemli. Bu bağlamda hemşehrilerimize psikolojik destek vermek için bu hattımızı kurduk” dedi.

Bu haber toplam 558 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.