Menteşe Belediyesinden Toplu Sözleşme

Menteşe Belediyesinden Toplu Sözleşme
Menteşe Belediyesi ve Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası arasında 112 memuru kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'ün makamında gerçekleşen imza törenine Tüm Yerel-Sen Muğla...

Menteşe Belediyesi ve Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası arasında 112 memuru kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'ün makamında gerçekleşen imza törenine Tüm Yerel-Sen Muğla Şube Başkanı Salih Yıldız, Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Güven ve İşyeri Temsilcisi Hüseyin Barış Maraş katıldı.

İmza töreninde Başkan Gümüş’e teşekkür eden Tüm Yerel-Sen Muğla Şube Başkanı Salih Yıldızsendikalarını 2013 yılında kurduklarını belirterek, “Sendikaların amacıçalışanların sosyal haklarını sağlamak ve yaşam koşullarını arttırmak. Bu anlamda ki çalışmalarımız ve sendikamıza olan üye sayısı artarak devam ediyor. “ dedi.

Başkan Gümüş, çalışanlarının huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamaları için çalışacaklarını belirterek, "Tüm Yerel-Sen'deki arkadaşlarımızın sendikal haklarının aynı şekilde devam etmesi noktasında sözleşmemizi bugün yeniledik. Toplu İş sözleşmesinin çalışanlarımıza ve belediyemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesi Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Tüm Yerel-Sen Muğla Şube Başkanı Salih Yıldız arasında imzalandı.

Bu haber toplam 716 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.