Menteşe Belediyesi’nin Acı Kaybı

Menteşe Belediyesi’nin Acı Kaybı
Dün gece evinde geçirdiği ani kalp krizi sonucu aramızdan ayrılan Menteşe Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Şinoforoğlu, belediye binası önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.Menteşe Belediye...

Dün gece evinde geçirdiği ani kalp krizi sonucu aramızdan ayrılan Menteşe Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Şinoforoğlu, belediye binası önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş törende yaptığı konuşmasında, “Abdullah Bey, büyükşehir yasası sonrası belediyemizde müdür olarak görev yapmaya başlamış değerli bir mesai arkadaşımızdı. Belediyemizde görev yaptığı süre boyunca hem bizim, hem de çevresi tarafından sevilen sayılan bir isim oldu. Çok üzüntülüyüz. Aramızdan genç yaşta ayrıldı. Allah Rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun.” dedi.

Belediye binası önünde düzenlenen törende, Abdullah Şinoforoğlu’nun özgeçmişi okundu. Tören sonrası Şinoforoğlu’nun cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Rize’ye gönderildi.

Bu haber toplam 1119 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.