Menteşe Kaymakamlığı Satranç Turnuvası Düzenlendi

Menteşe Kaymakamlığı Satranç Turnuvası Düzenlendi
Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Kaymakamlık çalışanları ve İlçe Müdürlükleri Personelleri arası Satranç Turnuvası...

Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Kaymakamlık çalışanları ve İlçe Müdürlükleri Personelleri arası Satranç Turnuvası Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız'ın başlama hamlesi ile start aldı.

SİNEM KARAKAYA

Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Kaymakamlık Çalışanları Satranç Turnuvası düzenlendi. Kaymakamlık çalışanları ve İlçe Müdürlükleri Personelleri arasında gerçekleşen turnuvanın startını Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız verdi.

Kurum çalışanlarının spora yönlendirilmesi amacıyla mini golfün ardından Satranç Turnuvası düzenlendi. Öğle arasında Kaymakamlık Binasında Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Etkinlik Alanında gerçekleştirilen Turnuva büyük ilgi gördü.

Menteşe Kaymakamlığı Satranç Turnuvası Düzenlendi

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız’ın yanı sıra Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek ve Menteşe İlçe Nüfus Müdürü Ali Fuat Yılmaz da turnuvada yarışanlar arasındaydı.

Turnuvanın ilk hamlesini gerçekleştiren Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, satrancın çok önemli bir oyun olduğunu belirterek; “Özellikle erken yaşlarda okullarda yaygınlaşması için Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce önemli bir çalışma yürütülüyor. Öte yandan günlük çalışma temposunda spor yapmayı unutan ve çalışanlar için İlçe Müdürlüğünce düzenlenen bu tür etkinliklere önem veriyoruz. Bu güzel organizasyon için emeği geçenleri kutluyorum. Turnuvaya katılan personelimize başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 566 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.