MENTEŞE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NE İDRİS KÖMÜRCÜ ATANDI

MENTEŞE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NE İDRİS KÖMÜRCÜ ATANDI
Menteşe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Kömürcü atandı. Göreve başlayan İdris Kömürcü, “Bu sorumluluğu üstlenmenin heyecanını ve onurunu yaşıyorum” dedi. Menteşe eski Milli Eğitim...

Menteşe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Kömürcü atandı. Göreve başlayan İdris Kömürcü, “Bu sorumluluğu üstlenmenin heyecanını ve onurunu yaşıyorum” dedi. Menteşe eski Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya ise Yozgat Şefaatli İlçe Müdürlüğü’ne atandı.

Muğla Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev değişikliği yaşandı.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya Yozgat Şefaatli İlçe Müdürlüğü’ne atanırken, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü oldu.

8 Eylül itibariyle göreve başlayan İdris Kömürcü,  bu görevi üstlenmenin heyecanını ve onurunu yaşadığını dile getirerek, “İlçemiz eğitimine, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi gelecek hazırlamak için bizi bu göreve layık gören yöneticilerimize şükranlarımı arz ederim. Bizden önce emekleri geçen kıymetli ilçe müdürlerimize yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Paylaşımcı bir anlayışla; Menteşe ilçemizi her alanda başarıya taşımak ve ilçemizin eğitim niteliğini artırmak amacıyla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları ekip ruhuyla daha da geliştirebilmek, bunlara yenilerini ekleyebilmek gayesiyle çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Görevime başlarken ekip arkadaşlarıma, Okul-kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize, velilerimize sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Bu haber toplam 2427 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.