MENTEŞE SİNEMA CADDESİ YENİLENİYOR

MENTEŞE SİNEMA CADDESİ YENİLENİYOR
 MUHABİR
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Menteşe Belediyesi tarafından kentin en işlek caddelerinden biri olan ve sinema caddesi olarak bilinen Turgutreis Caddesinde yapılacak rekreasyon projesi yapılan sunumla cadde esnafına tanıtıldı.

Menteşe Belediyesi Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan tanıtımda esnafla bir araya gelerek bölge esnafının proje hakkında sorularını cevaplayan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, esnafla fikir alışverişinde bulundu.

Tanıtım filminin izlenmesi ardından cadde esnafına projenin detaylarını aktaran Başkan Gümüş, caddede yapılacak çalışma ile caddenin estetik ve çağdaş bir görünüme kavuşacağını ve bölgedeki ticaret hacminin de artacağını kaydetti. Tanıtım toplantısında Turgutreis Caddesi esnafları da proje ile ilgili öneri, istek ve eleştirilerini Başkan Gümüşle paylaştılar.

Başkan Gümüş, “Turgutreis Caddemizin çehresini değiştirecek rekreasyon projemizi hazırladık ve bölgedeki esnaflarımızla paylaştık. Bölge esnafımızdan uzun süredir caddenin yenilenmesi talebi vardı. Bugünde proje tanıtım toplantısı ile esnafımızla bir araya gelerek proje ile ilgili sorularını cevapladık. Esnafımızın fikir ve düşünceleri, eleştirileri de bizler için önemli.

Görüşmelerimiz sonucunda esnafımız projemizi beğendi, fikir birliği ile projenin başlaması talebini bize iletti. Bizde en kısa sürede projeye başlayacağız. Projemiz ile caddemizi yenileyerek insan sirkülasyonunu ve akabinde bölgedeki ticaret hacmini de arttırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 727 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.