Menteşe sokakları emniyette

Menteşe sokakları emniyette
İçişleri Bakanlığı tarafından, Muğla’nın da içinde bulunduğu 31 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Cuma günü saat 24.00 de başlayan sokağa...

İçişleri Bakanlığı tarafından, Muğla’nın da içinde bulunduğu 31 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Cuma günü saat 24.00 de başlayan sokağa çıkma yasağının ardından Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve polis ekiplerince devriye görevi yaparken öte yandan sokak hayvanlarını da unutmadığı dikkat çekti.

İçişleri Bakanlığı tarafından, Muğla’nın da içinde bulunduğu 31 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. İki gün sokağa çıkma yasağı uygulanmasıyla birlikte Menteşe sokaklarını denetleyen polis ekipleri, bir yandan devriye görevi yaparken diğer yandan ise kedi ve köpeklere mama, kuşları da yem verdi.

Menteşe sokakları emniyette

Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve ekipler bir yandan cadde ve sokakları denetledi, diğer yandan ise Kurşunlu Camii önündeki kuşlara yem verdi.

Kontrol noktasında Menteşe’ye giriş çıkışları da denetleyen ekipler, araçları tek tek durdurup izin belgelerini kontrol ederek, maske ve eldiven takma konusunda uyarılarda bulundu. Yasağa uymayıp sokağa çıkan vatandaşların kimlik kontrolünü yapan ekipler izinli olanları serbest bırakırken, izinsiz halde dışarda dolaşan bazı vatandaşlara ise ceza kesti.

Menteşe sokakları emniyette

Vatandaşlardan tam not alan polis ekipleri, sokağa çıkma yasağı bitinceye kadar sokak hayvanlarını besleyecek ve kontrollere devam edeceklerini belirttiler.

Menteşe sokakları emniyette

Bu haber toplam 394 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.