Menteşe’de Afet ve Acil Durum Toplanma Alanlarını belirlendi

Menteşe’de Afet ve Acil Durum Toplanma Alanlarını belirlendi
Menteşe Belediyesi, sosyal medya hesabından Menteşe’deki Afet ve Acil Durum Toplanma Alanlarını yayınladı. Bu kapsamda Menteşe’de toplam 32 afet ve acil...

Menteşe Belediyesi, sosyal medya hesabından Menteşe’deki Afet ve Acil Durum Toplanma Alanlarını yayınladı. Bu kapsamda Menteşe’de toplam 32 afet ve acil durum toplanma alanı bulunduğu bildirildi. Menteşe Belediyesi’nin paylaşımını, şahsi hesabından paylaşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, paylaşıma  “Hiçbir zaman ihtiyacımızın olmaması ümidiyle” notunu düştü.

Sinem Korkmaz

İzmir’in Seferihisar ilçesinde 6.6 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Menteşe Belediyesi tarafından, afet ve acil durumda AFAD tarafından belirlenen Menteşe’deki Afet ve Acil Durum Toplanma Alanlarını yayınlandı.  Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yapılan paylaşıma  “Hiçbir zaman ihtiyacımızın olmaması ümidiyle” notunu düştü.

Afet ve Acil Durum Toplanma Alanları listesine bakıldığında, Menteşe’de toplam olarak  32 afet ve acil durum toplanma alanı bulunuyor.

Bu haber toplam 589 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.