Menteşe’de dezenfekte çalışmaları sürüyor

Menteşe’de dezenfekte çalışmaları sürüyor
Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından uygulanan dezenfekte çalışmaları kapsamında Menteşe 1 Nolu Sağlık Ocağı ile Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde...

Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından uygulanan dezenfekte çalışmaları kapsamında Menteşe 1 Nolu Sağlık Ocağı ile Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde ilaçlama çalışmaları yapıldı.

Coronavirüs nedeniyle ülke genelinde alınan sağlık tedbirleri kapsamında Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından uygulanan dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Menteşe 1 Nolu Sağlık Ocağı ile Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde ilaçlama çalışmaları yapıldı.

Corona virüs ile mücadelenin kapsamlı bir şekilde devam ettiğini belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Korona virüsü ile ilgili olarak dezenfekte çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz bugüne kadar oyun parkları, çok amaçlı sosyal alanlar, spor alanları, ibadethaneler, ortak kullanım alanları, pazar yerleri, tuvaletler ve kamu kurumlarını ilaçlayarak dezenfekte çalışması yaptılar. Dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarımız devam edecek. Bu günleri hep birlikte dayanışma içerisinde aşacağımızı biliyor ve evde kal Menteşe diyoruz” dedi.

Bu haber toplam 403 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.