Menteşe’de “Köftecim”

Menteşe’de “Köftecim”
İşletmeciliğini Burhan Kılınç ve Tan Gölcüklü yaptığı “Köftecim” isimli yeni lezzet durağı, Menteşe’de hizmete açıldı. Açılışta müşterilere...

İşletmeciliğini Burhan Kılınç ve Tan Gölcüklü yaptığı “Köftecim” isimli yeni lezzet durağı, Menteşe’de hizmete açıldı. Açılışta müşterilere ücretsiz ekmek arası köfte ikram edildi.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe ilçesinde lezzet sektörüne yeni bir işyeri daha eklendi. İşletmeciliğini Burhan Kılınç ve Tan Gölcüklü’nün yaptığı “Köftecim” isimli işyeri, Menteşe Kurşunlu Caddesi’nde hizmete açıldı.

Açılışta müşterilere ücretsiz olarak ekmek arası köfte ikramında bulunuldu.

Menteşe’de “Köftecim”

Normalleşme süreci başlamadan önce hazırlıkları tamamlanan işyeri, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde faaliyete geçirilirken, ana lezzetler olarak Muğla köftesi, Muğla kebabı ve çorba çeşitleri öncelikli olacak.

Müşterilerine açılışa özel ücretsiz olarak 50 kilo köfte ikram ettiklerini söyleyen işletme sahiplerinden Burhan Kılınç, “Köftecim için tüm hazırlıklarımızı normalleşme süreci başlamadan önceki pandemi döneminde yapmıştık. Normalleşme döneminde açılışımızı yapmaktan dolayı mutluyuz. Yeni bir işyerini şehrimize kazandırdık. Bunun için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Muğlalıları gönül rahatlığıyla köfte yemeye bekliyoruz. Kapımız herkese açık” dedi.

Bu haber toplam 1585 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.