Menteşe’de Muğlaspor Yararına Fuar Açıldı

Menteşe’de Muğlaspor Yararına Fuar Açıldı
SİNEM KARAKAYA- Menteşe'de Muğlaspor yararına yöresel ürünlerin sergilendiği fuar açıldı. RB Organizasyon tarafından Muğla'nın Menteşe İlçesi’nde...

SİNEM KARAKAYA- Menteşe'de Muğlaspor yararına yöresel ürünlerin sergilendiği fuar açıldı. RB Organizasyon tarafından Muğla'nın Menteşe İlçesi’nde yöresel ürünler ve hediyelik eşya fuarı açıldı. Muğla Atatürk Stadyumu yanında kurulan fuarda 7 bölge 18 ilin yöresel ürünleri yer alıyor.

Menteşe’de Muğlaspor Yararına Fuar Açıldı

Muğlaspor yararına düzenlenen yöresel ürünlerin yer aldığı fuarda Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen firma temsilcileri tarafından yöresel ürünler standı açıldı. Muğlalıların yoğun ilgi göstermesi beklenen fuarda Cağ Kebabından hediyelik eşyaya kadar birçok ürün yer alıyor. Farklı lezzetlerin sunulduğu stantlar 7 Ocak'a kadar açık kalacak.

Menteşe’den sonra diğer ilçelerde fuarın devam edeceğini söyleyen RB Organizasyon Sahibi Rahmi Can Kılıç ve Ayhan Kılıç, fuarlardan Muğlaspor’a destek sağladıklarını belirterek organizasyonun geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan RB Organizasyon Sahibi Rahmi Can Kılıç ve Ayhan Kılıç; “ Muğla'ya bu ilk gelişimiz. Muğla'dan başlayarak Dalaman, Milas, Fethiye, Marmaris olarak fuarlarımız devam edecek. Bu fuarlardan Muğlaspor'a destek sağlıyoruz. Kurulan fuarda Cağ Kebabı, İzmit Pişmaniyesi, Karadeniz Ayder Anzer Balı, Trabzon ve Erzurum Peyniri, Balıkesir'in Kara Dutu, Türkiye'nin en ünlü kuruyemişçisi var. Ayrıca Afyon Sucuğu, İzmit Pişmaniyesi yer alıyor. Ürünlerimizde katkı maddesi bulunmuyor. Cilt bakımına yönelik doğal ürünlerimiz de fuarda yer alıyor. 7 bölge 18 ilden çeşitli ürünlerimiz yer alıyor. 7 Ocak'a kadar Menteşe'de açık kalacak fuar bundan sonra her yıl geleneksel olarak açılacak” diye konuştu.

Bu haber toplam 658 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.