Menteşe’de sokaklar temizlendi

Menteşe’de sokaklar temizlendi
Muğla’da Corona virüse karşı alınan tedbirler gün geçtikçe daha da artıyor. Çalışmalar kapsamında vatandaşın yoğun olarak kullandığı alanlarda...

Muğla’da Corona virüse karşı alınan tedbirler gün geçtikçe daha da artıyor. Çalışmalar kapsamında vatandaşın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışması yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe’deki sokak ve caddeler yıkandı.

Sinem Karakaya

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de vaka sayısının 359’a ulaştığı Corona virüsle mücadele kapsamında ülke genelinde tedbirler alınmaya devam ediyor. Uygulanan tedbirler kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışması yapıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe ilçesinde sokak ve caddeler yıkandı.

Vatandaşın sağlığı açısından temizlik işlemlerinin bu süreç boyunca rutin aralıklarla devam edeceğini belirten Belediye ekipleri, vatandaşların da Sağlık Bakanlığı'nın uyarılarına dikkate alınması gerektiğini belirterek hijyene önem vermeleri gerektiğini vurguladı.

Bu haber toplam 482 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.