Menteşe'de yol üstü otopark uygulamasının ihalesi sona erdi

Menteşe'de yol üstü otopark uygulamasının ihalesi sona erdi
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla 2021 yılı Mart ayında hayata geçirilen ve vatandaşların tepkisini toplayan yol üstü otopark uygulaması Menteşe, Ula, Fethiye, Yatağan, Ortaca ve Dalaman ilçelerinde ihale bittiği için durduruldu. Uygulama, Bodrum, Milas, Marmaris’te ve Datça’da 25 Mayıs’ta sona erecek. Bu tarihten sonra ise MUTTAŞ tarafından işletilecek.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığının yetki ve sorumluluğundaki 4 bölgede bulunan yol üstü araç park yerlerinin işletilmesi kapsamında 3 yıl süreyle kiraya verilmesi işi için, 21 Ocak 2021 tarihinde ihaleye çıkıldı ve işletilmesi Sentpark isimli özel bir şirkete verildi.

MENTEŞE İÇİN İHALE SÜRESİ SONA ERDİ

4 bölgeden oluşan ihale süresi Menteşe, Ula, Yatağan, Fethiye, Ortaca ve Dalaman ilçelerinde sona erdi. 25 Mayıs’ta ise ihalelerin tamamı sona erecek. 25 Mayıs’ta ihalesi sona eren Bodrum, Milas, Marmaris VE Datça ilçelerinde de uygulama sona erecek.

AHMET ARAS “YENİLENMEYECEK” DEMİŞTİ

Yerel seçimlerde CHP’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Aras, seçim sürecinde Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odası ile yaptığı toplantıda, yol üstü otopark ile ilgili açıklama yapmış ve seçildikleri takdir de ihalenin yenilenmeyeceğini söylemişti.

Bu haber toplam 358 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.